ZIUA PORŢILOR DESCHISE LA COLEGIUL NAȚIONAL TRAIAN

Colegiul Naţional ,, Traian’’ şi-a deschis porţile în săptămâna *Școala altfel* pentru elevii claselor a opta care învață la diferite școli din Drobeta Turnu Severin. Peste 50 de elevi au păşit au vizitat sălile de clasă şi laboratoarele. Ghizi le-au fost chiar elevii care învață aici și care le-au prezentat istoria liceului şi activităţile desfăşurate în această unitate de învățământ, considerată o emblemă a Mehedințiului.

Porţi deschise pentru viitorii liceeni. Colegiul Naţional ,, Traian’’ a fost vizitat de către elevii claselor a 8-a de la diferite școli din Drobeta Turnu Severin. În felul acesta, viitorii boboci au descoperit cum este viața de licean la Colegiul Naţional ,, Traian’’.

Pentru această vizită, atât elevii cât şi profesorii Colegiul Naţional ,,Traian’’ au pregătit o prezentare video, dar şi un tur al liceului.

Provocarea pentru oaspeții Colegiului Naţioal ,, Traian’’ a intra pentru o zi în pielea unui elev de liceu. Pe tot parcursul zilei, copiii au avut ocazia numeroase activități cuprinse în program.