Zâmbete de sărbători

O familie nevoiaşă cu 3 copiii din localitatea Căzăneşti s-au bucurat, astăzi, de vizita reprezentanţilor PES Activist România. Aceştia au adus daruri nenumărate pentru copii, de la hăinuţe şi dulciuri, până la bradul de Crăciun.

Campania ,, Zâmbete de Sărbători”  se desfășoară în fiecare județ din România de către activiștii PES. Prin intermediul ei, aceștia doresc să le pună zâmbete pe chipurile copiilor mai puţini norocoşi. Bucuria celor 3 copiii din localitatea Căzăneşti a fost fără limite la vederea cadourilor.

Copiii s-au bucurat pentru hăinuțele, jucăriile și dulciurile primite. De fericire au cântat și au dansat în jurul bradului.

Bucuria copiilor i-a emoționat pe activiștii PES. Nicu Alexandru Cojocaru, preşedinteLE-coordonator PES Activist MH  declarat că: „Vreau să mulțumesc domnului Dumitru Stănescu, președintele PSD Căzăneşti, un om gospodar şi implicat în comunitatea din care face parte, pentru sprijinul acordat în desfăşurarea campaniei naționale Zâmbete de Sărbători inițiată de PES Activist România”.

De altfel, în această perioadă, reprezentanții PES au derulat mai multe activități de acest gen. Potrivit Antoniei Trușcă, secretar executiv PES Activist Mehedinți: ,, Campania  Zâmbete de Sărbători este o acțiune desfășurată în fiecare județ din România de către activiștii PES. Bucuria copiilor cărora reușim să le trecem pragul este nepretuita și cred că fiecare dintre noi, putem face lucruri frumoase pentru persoanele care au nevoie de atât de puțin, pentru a fi atât de fericiți! Acțiunea se numeste ,, Zâmbete de Sărbători ” și este o campanie națională PES Activist România. Astăzi am vizitat 3 copiii carora le-am adus haine, jucării, rechizite si dulciuri si am împodobit bradul împreună cu aceștia. Am fost sprijiniți de domnul Dumitru Stelescu, președintele PSD Căzănești”.

Astfel de activităţi caritabile s-au desfăşurat pe tot parcusul  lunii decembrie. Reprezentanţii PES Activist Mehedinţi au trecut pragul caselor mai multor copiii nevoiaşi, cărora  au reuşit să le aducă bucurie în prag de sărbători.