UN NOU INSPECTOR ȘEF LA IPJ MEHEDINȚI

Comisarul şef Lucian Remus Luca, ofiţerul care a preluat şefia Poliţiei Judeţene mehedințene în mai 2018 a fost înștiințat într-o ședință fulger de faptul că i-a încetat mandatul în fruntea IPJ Mehedinți. Decizia a fost una surprinzătoare mai ales în contextul în care mandatul său încetat peste doar câteva săptămâni.

Joi după-amiază, într-o ședință fulger și în prezența unui reprezentant al Inspectoratului General al Poliției Române polițiștii mehedințeni au fost informați cu privire la faptul că mandatul de împuternicire la comanda IPJ Mehedinți al comisarului de poliție Remus Luca, a încetat.

 Decizia este una surpinzătoare mai ales în contextul în care, mandatul lui Remus Luca urma să expire pe data de 2 mai. În locul său, la comanda inspectoratului județean  de poliție a fost numit comisarul șef Daniel Fețanu, cel care a ocupat până la acesată numire, funcția de adjunct al șefului IPJ Gorj.Comisarul şef Lucian Remus Luca a preluat şefia Poliţiei Judeţene mehedințene în mai 2018.  Interesant este și faptul că, la comanda inspectoratului județean de poliție Gorj se află un mehedințean. Decebal Drăghiea a promovat concursul organizat pentur acest post.