UN MORT ȘI UN RĂNIT GRAV ÎN DOUĂ ACCIDENTE SIMULTANE

O femeie de 65 de ani a fost grav rănită şi a ajuns la spital,  iar un bărbat de aceeaşi vârstă şi-a pierdut viaţa, în două accidente produse aproape simultan la Drobeta-Turnu-Severin. În primul caz, femeia a traversat strada prin loc nepermis şi a fost lovită de un autoturism. În cel de-al doilea accident, bărbatul care a decedat se afla la volan și se pare că a făcut infarct. Medicii au încercat să-l salveze, dar nu au mai reuşit.

Salvatorii au fost aleraţi mai întâi să intervină pe strada Crişan, la accidentul în care a fost implicată femeia. Grăbită, victima a traversat strada prin loc nepermis şi fără să se asigure.

Doar câteva minute mai târziu, un alt accident s-a produs la marginea municipiului Dr. Tr. Severin. Un şofer de 65 de ani cobora cu autoturismul pe o stradă cu gropi în carosabil. Nu ar fi putut merge cu viteză, dar inexplicabil, a pierdut maşina de sub control şi s-a izbit violent de un gard.  Salvatorii care au ajuns la locul accidentului l-au găsit în stop cardio-respirator. A fost resusucitat, dar fără succes. Medicii cred că bărbatul ar fi făcut un infarct la volan.

Poliţiştii au demarat o anchetă, care va stabili în ce împrejurări s-a produs accidentul.Bărbatul va fi trasportat la Servicul de Medicină legală, iar în urma necropsiei medicii vor stabili cauza decesului.