Tone de gunoi în zona centrală a Severinului

Toate au ieșit la iveală în urma unei ample acțiuni de igienizare demarate de reprezentanții Primăriei. Locatarii au cerut sprijin în vederea tăierii gardului viu care se uscase, doar că, după tăierea acestuia au ieșit la iveală mormane de gunoi care erau ascunse după gardul viu.
Imagini de groază chiar în centrul municipiului Drobeta Turnu Severin! Au ieșit la iveală după ce echipe de muncitori din cadrul primăriei au tăiat gardul viu din jurul blocurilor situate pe bulevardul Carol I. Arbuștii se uscaseră, iar locatarii au cerut insistent tăierea acestora. Nici o secundă nu le-a trecut prin minte imaginea de groază ce se ascundea în spatele lor: zeci de peturi și de resturi menajere degradate.
Bulevardul Carol este preferatul tinerilor care petrec ore întregi în această zonă, dar în ultimul timp a devenit și raiul persoanelor fără adăpost. În urma lor rămâne aproape de fiecare dată un dezastru.
După tăierea gardului viu, spațiul verde va fi regândit, iar arbuștii uscați vor fi înlocuiți.
Astfel de lucrări de igienizare se execută în mai multe cartiere din Drobeta Turnu Severin, cum ar fi în zona străzilor Kiseleff, Coșbuc, Calonfirescu și Brîncoveanu.