TISPOL SPEED 2019, LA FINAL

Zeci de permise reținute. Vorbim despre bilanțul Tispol în Mehedinți. În perioada 1 – 7 aprilie, poliţiştii rutieri din toate statele Uniunii Europene au acţionat simultan, pentru depistarea celor care depăşesc viteza legală. Cu acest prilej, poliţiştii mehedinţeni au reţinut 36 de permise auto, pentru nerespectarea vitezei. De asemenea, valoarea totală a sancțiunilor a depășit suma de  280.000 lei.

Poliţiştii rutieri din toată ţara au verificat, timp de o săptămână, respectarea regimului legal de viteză de către conducătorii auto, acţionând astfel pentru prevenirea accidentelor rutiere. Toate aceste acţiuni ale poliţiei române au făcut parte din acțiunea TISPOL Speed 2019, desfăşurată în perioada 1-7 aprilie în toate statele Uniunii Europene.

Șoferii care nu adaptează viteza la limita impusă pe sectorul de drum, riscă amenzi contravenţionale sau chiar să rămână fără permisul de conducere.

În cadrul săptămânii TISPOL Speed 2019, poliţiştii rutieri din toate statele Uniunii Europene au acţionat simultan pentru conştientizarea conducătorilor auto cu privire la pericolele la care se expun atunci când conduc cu viteză.