TICHETUL DE PARCARE, VERIFICAT DE POLIȚIȘTII LOCALI

Atenţie şoferi ! Poliţia locală verfică dacă aţi plătit taxa de parcare în zonele special amenajate. Întrucât din data de doi aprilie, în zona centrală din  Drobeta Turnu Severin a fost introdusă parcarea cu plată, poliţia locală a derulat o campanie de informare pentru şoferii severineni cu privire  la modul în care se va efectua plata parcării.

Astfel, pentru ca toţi cetăţenii să fie informaţi cu privire la modul în care se efectuează plata parcării, poliţiştii locali au derulat o campanie de informare cu privire la noile schimbări.

Plata pentru un loc de parcare se realizează simplu şi rapid, fie prin intermediul unui SMS la numărul 7420, fie cu ajutorul parcomatului. La fel de simplu se verifică şi modul în care şoferii au efectuat plata. Cu ajutorul unei tablete sunt citite plăcuțele de identificare și se verifică în sistem dacă au efectuat plata.

Parcarea cu plată este valabilă doar în zona centrala a oraşului, de luni până vineri în intervalul 08:00—16:00. Excepţie făcând doar zona aferentă Pieţei Mircea, unde parcarea cu plată se aplică şi în zilele  de sâmbătă şi duminică.