TAXE MAI MICI PENTRU LOCUITORII DIN BAIA DE ARAMĂ

Veste bună pentru locuitorii orașului Baia de Aramă! De anul viitor, aceștia vor plăti taxe și impozite locale mai mici. Propunerea făcută de primarul localității, Rafel Dunărințu, a trecut cu unanimitate de voturi, în Consiliul Local. Pe de altă parte, în oraș, continuă activitățile de înfrumusețare a domeniului public.

Baia de Aramă este probabil singura localitate din tot județul unde taxele și impozitele locale au scăzut, în loc să crească! Primarul orașului, Rafael Dunărințu, a propus micșorarea acestora, iar inițiativa sa a trecut cu votul unanim al consilierilor locali.

Pe de altă parte, în oraș, se execută în această perioadă ample lucrări de înfrumusețare a domeniului public. Se plantează mii de flori, iar în centrul localității s-a amenajat chiar și un mic târg tematic de Paști.

Uitați nu au fost nici cei mai nevoiași locuitori ai zonei. Și anul acesta, ei au primit cadouri din partea primarului.

Totodată, anul acesta, vor avea loc ample lucrări de investiții menite să crească confortul locuitorilor de aici. Printre lucrările care se vor executa se numără extinderea cu 3 km a rețelei de iluminat public. De asemena,  17 km de drumuri de interes local vor fi asfaltați, atât în Baia de Aramă, cât și în cele 3 sate arondate Brebina, Bratilovu și Titerlești.  Urmează să înceapă și lucrările de construcție a creșei cu 4 săli din Baia de Aramă și vor demara lcurările de alimentare cu apă și canalizare în satul Negoești.