TĂRICEANU: NU MAI AM AȘTEPTĂRI DE LA USR, DAR PNL M-A SURPRINS

Președintele ALDE, Călin Popescu-Tăriceanu, a criticat atitudinea partidelor de opoziție față de premierul Dăncilă, care a fost prezentă în Parlament la „Ora premierului”. Liderul ALDE a transmis, într-un mesaj pe pagina personală de Facebook, că nu mai are demult așteptări de la USR, care au huiduit-o și au criticat-o pe Viorica Dăncilă, însa a fost surprins că PNL s-a alăturat comportamentului acestora.  

Nu putem pretinde ca toți să fie de acord cu ceea ce spune Guvernul sau coaliția de guvernare, dar nu este o soluție să aduci maidanul și mahalaua în Parlamentul României. Este declarația fermă a președintelului Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, care a criticat aspru modul în care liberalii au reacționat în Parlament atunci când premierul a  participat la o ședință reunită a celor două camere.

Liderul ALDE nu a uitat-o nici pe Raluca Turcan, liderul de grup al PNL de la Camera Deputaților, despre care a spus că nu va mai scăpa de apelativul „viperă”.

Premierul Viorica Dăncilă a explicat, luni după-amiază, în Parlament, ce se întâmplă cu ordonanţa de urgenţă 114, cea supranumită ordonanţa lăcomiei. Dezbaterea a fost cerută de liberali.