TÂRGUL UNIVERSITĂŢILOR

Un târg al universităților va avea loc, săptămâna viitoare, la Drobeta Turnu severin. Organizator al evenimentului este Centrul Judeţean de Resurse şi Asistenţă Educaţională. Aflat la a doua ediţie în oraşul nostru, Târgul Universităţilor se va desfăşura la Casa Tineretului, luni și marți, începând cu ora zece.

Târgul Universităţilor va avea loc pentru a doua oară în Drobeta Turnu Severin. Evenimentul intitulat ,Consilierea în carieră – evoluţia elevilor de la liceu către universitate’’ aduce viitorilor studenţi din Mehedinţi oferta educaţională a celor mai mari centre universitare din ţară în perioada 15-16 aprilie . Cu acest prilej, vor fi amenajate standuri ale Universităţilor din Timişoara, Craiova şi Bucureşti, dar şi ateliere organizate pentru elevii de liceu din judeţul Mehedinţi de specialiştii şi consilierii universităţilor.

Ideea aceastui eveniment a luat naştere la cererea a elevilor care se confruntă cu una dintre cele mai grele decizii: alegerea unei cariere.

Tot acum va avea loc şi o masă rotundă cu specialişti în consilierea în carieră, precum şi un simpozion privind consilierea în carieră adresat cadrelor didactice.