TÂRGUL DE NUNȚI LA SEVERIN CEA DE-A PATRA EDIŢIE

În această perioadă are loc târgul de nunți la Turnu Severin cea de-a patra ediţie.În cazul în care intenționați să vă căsătoriți în curând sau pur și simplu sunteți curioși să aflați care sunt noutățile în privința organizării unei nunți, la Palatul Culturii din Drobeta Turnu Severin puteți descoperi tot ceea ce vă interesează. Până duminică, aici, are loc un târg de nunți. De la rochii de mireasă, până la bijuterii și prăjituri, de toate au fost expuse pentru cei interesați.

 

 

Organizatorii  evenimentul „Nuntă la Palat- Târgul de nunți ” spun că au adus cei mai buni specialişti în domeniul evenimentelor din judeţul Mehedinţi. De la rochii de mireasă, până la bijuterii, de toate se găsesc aici pentru curioși.

 

Viitoarele mirese îşi pot găsi rochia perfectă printre numeroasele modele expuse.  În anul 2019, atât rochia de mireasă cât şi costumul mirelui, trebuie să aibă amprentă însurățeilor, adică să fie personalizate.

Deliciul nunţii în sine, îl reprezintă candy bar-ul sau tortul. Viitori miri îşi pot alege singuri sortimentele pe care le doresc. Totodată, pot degusta în cadrul târgului, ceea ce comercianţii au pregătit pentru ei. 

Cuplurile care se pregătesc să se căsătorească se pot bucura de ofertele de la târgul de nunţi până duminică. Mirii vor găsi opţiuni pentru invitaţii, mărturii, verighete, bijuterii, servicii de catering şi multe altele.