SPITALUL MUNICIPAL ORŞOVA, DECORAT DE PREŞEDINTELE KLAUS IOHANNIS

Spitalul Municipal din Orşova , decorat de către preşedintele Klaus Iohannis. Unitatea a primit gradul de cavaler în semn de apreciere pentru calitatea actului medical. Ceremonia a avut loc, seara trecută, la Palatul Cotroceni.

Preşedintele Klaus Iohannis a decorat mai multe spitale din ţară, cu ocazia Zilei Mondiale a Sănătăţii, în semn de apreciere pentru activitatea desfăşurată şi pentru rezultatele obţinute în perfecţionarea actului medical.  Preşedintele României a înmânat Ordinul „Meritul Sanitar” în grad de Cavaler Spitalului Municipal Orşova. Într-o ceremonie desfăşurată la Cotoceni,medicul primar Mihaela Stoichină, managerul interimar al spitalului din Orşova a primit înalta distincţie.

Veste că Spitalul Municipal Orşova a primit „Meritul Sanitar” în Grad de Cavaler s-a răspândit repede. Orşovenii sunt mulţumiţi de serviciile şi cadrele medicale ale spitalului şi cred că merita această distincţie.

Spitalul Municipal Orşova  funcţionează încă din anul 1970, acesta este situat la limita dintre judeţele Mehedinţi şi Caraş-Severin. Spitalul deserveşte o zonă de aproximativ 100 km pătraţi din ambele judeţe. De asemenea, populaţia arondată spitalului Municipal Orşova este de aproximativ 40,000 de locuitori.