SPITALUL DE LA STREHAIA SE REDESCHIDE CU SPRIJIN GUVERNAMENTAL

Închis de fosta guvernare PDL, spitalul din Strehaia se redescide cu fonduri guvernamentale. Sunt alocate în cadrul Programului Național de Dezvoltare Locală, etapa a doua. Ministrul dezvoltării, Daniel Suciu, a vizitat obiectivul de investiții.

Spitalul din Strehaia se redeschide după ce a primit finanțare prin Programul Național de Dezvoltare Locală II. Peste 14 milioane lei au fost alocați în cadrul programului guvernamental în vederea redeschiderii acestui obiectiv închis în anul 2011 de fostul guvern PDL. Ministrul dezvoltării, Daniel Suciu, a vizitat obiectivul de investiții care urmează să fie redeschis şi a stat de vorbă atât cu cadrele medicale din spital, cât şi cu pacienţii, aceştia s-au săturat de vorbe, vor fapte.

La vizita ministrului dezvoltării s-a alăturat şi secretarul de stat, Alin Chirilă întrucât a muncit mult pentru acest proiect.Dacă nu vor apărea situaţii neprevăzute, până la filanul anului 2020, strhăienii vor beneficia de serviciile medicale ale spitalului orăşenesc.

Redeschiderea spitalului este un obiectiv deosebit de important pentru locuitorii din Strehaia, localitățile arondate, dar și pentru cei din comunele învecinate, cu toții având șansa la un sistem de sănătate eficient și în cele mai bune condiții, după implementarea acestui proiect.