SINDICALIŞTI SANITAS, FAȚĂ ÎN FAȚĂ CU PREFECTUL

Nemulțumirile membrilor SANITAS din Mehedinți au ajuns astăzi și pe masa prefectului de Mehedinți, Nicolae Drăghiea. Acesta a mediat o ședința în cadrul căreia sindicaliștii și-au expus nemulțumirle și a încercat să medieze situația generată după ce mai mulți salariați s-au trezit cu salariile diminuate.

Membrii sindicatului Sanitas Mehedinţi şi-au prezentat nemultumirile şi doleanţele în fata prefectului  Nicolae Drăghiea. În cadrul Comisiei de dialog social, sindicalistii au prezentat situația reală a veniturilor angajaților din cadrul sistemului de asistență socială, odată cu reaorganizarea sistemului medical.

Sindicaliștii s-au plâns de faptul că, în sectoarele cele mai grele, ATI şi UPU, nu a fost absolut niciun fel de creştere salarială, iar pentru celelalte sectoare creşterile au fost în sume nesemnificative, între 100 şi 200 de lei.

La finalul şedinţei, prefectul Nicolae Drăghiea, a ținut să învesealscă puțin atmosfera și oferit flori și mărțișoare pentru doamnele si doamnisoarele care au participat la ședință.