SIBINESCU: ”PNL ESTE UN PARTID DECIMAT, CONDUS DE MARIONETE”

Președintele ALDE Drobeta, Ionuț Sibinescu, a comentat pentru RTS vizita în județul Mehedinți a liderilor PNL. Potrivit lui Sibinescu, toată lumea a putut vedea cum arată un partid haotic, cu un președinte lipsit de orice calități de conducere și cu un candidat pentru alegerile europarlamentare importat din altă zonă.

Un partid decimant, condus de niște marionete! Sunt declarațiile dure făcute de senatorul ALDE, Ionuț Sibinescu după vizita în Mehedinși a liderilor PNL.

 „Realitatea este un cruntă pentru PNL. A devenit un partid decimat, condus de niște marionete. Partidul condus de Orban nu mai are niciun fel de legătură cu partidul liberal renăscut după 1990. Nu am nimic împotriva figurilor noi în politică! Și Rareș Bogdan chiar e o figură. Dar a pune un nou venit direct pe locul 1 arată o mare disperare și o totală lipsă de respect pentru membrii de partid! Dacă azi l-au pus pe Rareș Bogdan pe locul 1 la Parlamentul European, fără să aibă vreun merit, înseamnă că nimeni din PNL nu mai are locul sigur, oricât de mult a muncit pentru partid și comunitatea locală”.

Ionuț Sibinescu a spus că, spre deosebire de PNL, ALDE a propune pentru Parlamentul European o listă cu care se poate mândri, atât partidul, cât și România.

Spre deosebire de PNL, ALDE propune o listă cu care noi ca partid ne putem mândri, dar și România.  Am selectat, probabil, cele mai importante, cele mai reprezentative figuri politice, personalități politice din ALDE pentru a ne reprezenta în Europa. Lista pe care noi am făcut-o a avut în vedere criterii precum experiența profesională, cea politică, capacitatea de a ne reprezenta la Bruxelles”.