SEVERINENII, OLIMPICI LA NIVEL NAŢIONAL

Elevii severineni duc judeţul Mehedinţi  pe harta olimpicilor naţionali. În urma olimpiadelor judeţene 40 dintre elevii celui mai prestigios colegiu din oraş duc emblema Severinului la etapele naţionale ale competiţiei şcolare. Aceştia vor susţine în perioada următoare în mai multe oraşe din ţară probele scrise ale olimpiadelor naţionale.

Mândri că sunt Severineni. Cel mai prestigios colegiu din Drobeta Turnu Severin trimite în acest an 40 de elevi la etapele naţionale ale olimpiadelor şcolare. Susţinuţi şi pregătiţi de  profesorii unităţii de învăţământ, olimpicii vor participa la probele scrise în mai multe oraşe din ţară.

Elevii s-au pregătit din greu pentru aceste rezultate expţionale care vor pune din nou Severinul pe harta olimpicilor naţionali.

Înteligenţi şi ambiţioşi printre cei care vor participa la olimpiadele naţionale se  numără şi cei mai mici dintre elevii liceului, care s-au calificat chiar şi la două etape naţionale.

În acest an cei care s-au calificat la olimpiada naţională de istorie vor putea rămâne acasă întrucât faza naţională a acestei discipline se va susţine pentru prima dată în Drobeta Turnu Severin .