SEMNĂTURI PENTRU O NOUĂ SOCIETATE DE GAZE NATURALE

Liberalii  strâng semnături pentru extinderea rețelei de gaze naturale la Drobeta Turnu Severin, într-un ritm mai alert. În urma problemelor pe care primăria municipiului Drobeta Turnu Severin le-a întâmpinat cu Mehedinţi Gaz, companie care până în prezent nu şi-a îndeplinit nici măcar 10 % din atribuţiile promise, membrii PNL Mehedinţi au lansat o campanie pentru ca distrubuţia de gaze naturale din oraş  să fie facută de către o socitate subordonată  Consiliului Local.

Liberalii mehedințeni au iniţiat, în acestă perioadă, o campanie ce promovează informarea şi consultarea publică pentru a se hotărâ ce se va face în urma rezilierii contractului de concesiune cu  Mehedinţi Gaz. Astfel, se propune ca distribuţia de gaze naturale  sa fie facută de o socitate subordonată Consiliului Local.

Liberalii propun ca toate drepturile utilizatorilor racordaţi sau în curs de racordare ce trebuiau relizate de Mehedinţi Gaz să fie preluate întocmai de societatea nou înfiinţată. Reprezentanții PNL au ținut să rpecizeze că potrivit inițiativei lor nimeni nu va rămâne cu bani daţi fără a fi racordaţi la gaz .