SE REFACE FÂNTÂNA CU 12 CIUCIOARE DIN BAIA DE ARAMĂ

Pe vremuri, un adevărat simbol al cochetului orășel din nordul județului Mehedinți, de câtiva doar ruină. Vorbim despre fântâna cu 12 ciucioare din Baia de Aramă care este acum reamenajată în vederea redării spre folosința locuitorilor de aici. Lucările sunt executate de către reprezentnații primăriei Baia de Aramă.

Situată în apropierea mănăstirii din Baia de Aramă, fântâna cu 12 ciucioare se transformase în timp într-o adevărată ruină. Pe vremuri un adevărat simbol al orașului, obiectivul a fost ani la rând abandonat și ocolit de investiții. Lucurile nu au rămas însă așa la nesfârșit. La propunerea primarului Rafael Dunărințu, s-au alocat sumele necesare în vederea igienizării și redeschiderii obiectivului. Lucările se execută cu sprijnul beneficiarilor de ajutor social.

Fântâna este situată chiar în curtea lăcașului de cultdin oraș, iar autoritățile sunt hotărâte ca până în preajma sărbătorilor pascale, lucrările să fie finalizate?

Odată finalizate lucrările obiectivul turistic va fi redat locuitorilor orașului, dar și turiștilor care vizitează lăcașul de cult din Baia de Aramă.