SE REAMENAJEAZĂ ZONA BLOCURILOR TV

Peste 100 de noi locuri de parcare au fost amenajate de primărie în zona blocurilro TV din vecinătatea stației de slavare. Totodată, aici se va modenriza și locul de joacă, dar se va amenaja și un teren multifuncțional de sport. Nici zona verde nu a fost uitată, iar aici, în jurul blocurilro vor fi plantați arbori și gazon.

 

Muncipalitatea severineană caută în continuare soluții pentru extinderea locurilor de parcare din Drobeta Turnu Severin. În contextul în care, numărul mașinilor înmatriculate crește de la o zi la alata, această măsură este una extrem de necesară. În zona blocurilor TV din vecinătatea stației de slavare s-au amenjat peste 100 de locuri pentru parcarea mașinilor.

Totodată, în zona se va modenriza și loculd e joacă pentru copii și va fi amenjat și un teren de sport multifuncțional, lucur ce i-a bucurat peste măsură pe cei mici.

Nici zona verde din jurul blocurilor nu a fost lăsată de izbeliște, căci și acesata va fi reamaenajată:Municpalitatea mai are în plana amenajarea a încă 10 de locuri de parcare între blocuri.