SE PREGĂTESC SĂ ACCESEZE FONDURI EUROPENE

Instituțiile mehedințene care aparțin Ministerului Afacerilor Interne se pregătesc să acceseze fonduri europene. Pentru a reuși în demersul lor, astăzi, la Drobeta Turnu Severin, a avut loc un atelier de lucru regional la care reprezentanții structurilor M.A.I. au avut ocazia să afle detalii despre acest subicet de la specialiști în domeniu, de la București.  La întâlnire au participat autoritățile locale și județene care au declarat că le vor acorda tot sprijinul pentru a accesa fonduri europene.

Atelierul de lucru regional cu tema ”Procesul de pregătire la nivelul M.A.I. a negocierii Cadrului Financiar Multianual post 2020”  a avut loc la Palatul Culturii ,, Teodor Costescu ’’. Membrii structurilor regionale  din cadrul Ministerului Afacerilor Interne  au avut ca punct de dezbatere evaluarea nevoilor de la nivel local, dar şi viziunea asupra cadrului financiar.

La întalnire au participat  oficialităţile locale şi cele judeţene, care au declarat că vor acorda tot sprijinul pentru ca instituțiile mehedințene ale Ministerului Afacerilor Interne să acceseze fonduri europene, pentru a-și dezvolta infrastructura, dar nu numai.

Discuțiile purtate au făcut referire, cu precădere, la  cadrul financiar ce va debuta după 2020, când se va încheia actualul cadru multianual ce a început în 2014.