ŞCOALA DE BANI PE ROŢI

Şcoala de bani pe roţi, educaţie financiară pentru elevii din Drobeta Turnu Severin. Vorbim despre un dedicat copiilor cu vârste între 7 și 14 ani, ce are ca scop dezvoltarea nivelului de educație financiară. Cei mici participă la ateliere interactive, organizate într-un camion special amenajat, unde aceștia învață regulile de bază pentru o mai bună gestionare a banilor.

Educaţie financiară pentru elevii severineni. Şcola de banii pe roţi, este un proiect ambiţios ce  își propune să crească nivelul de educație financiară în rândul copiilor și al tinerilor și să îi inspire pe aceștia să își administreze corect bugetul .

Proiectul este unul  ambiţios  pe care Consiliul Judeţean al Elevilor şi-a propus să-l susţină şi să-l promoveze, întrucât educaţia financiară este foarte importantă, mai ales în rândul tinerilor.

Copiii participă zilnic atelierele de educație financiară, unde prin joacă învață cum își pot îndeplini visurile prin administrarea cât mai eficientă a bugetului personal.

Cursurile la Școala de Bani pe Roți se desfășoară în intervalul orar 08:15 – 18:00, iar înscrierile sunt gratuite. Școlile din Drobeta Turnu Severin și din localitățile învecinate se pot înscrie pe pagina de internet scoala de bani pe roti.