Sancţionat de Aladin, felicitat de PSD

Preşedintele PSD Mehedinţi, Aladin Georgescu, demonstrează că nu are nici flerul şi nici capacitatea de a-i ţine aproape pe cei care pot aduce beneficii organizaţiei pe care o conduce. Acuzat de oponenţii politici că ar conduce în mod despotic, ultimele isprăvi ale lui Aladin confirmă cele spuse de aceştia. De exemplu, l-a eliminat din funcţiile deţinute în partid tocmai pe Lucian Coandă, unul din primarii care l-au salvat de la dezastru, la referendum. Procentul privind prezenţa la urne, în comuna Bâcleş, care este păstorită de Lucian Coandă, depăşeşte 90%.

 

Cel mai mare procent privind prezenţa la urne la referendum, în Mehedinţi, a fost înregistrat în comuna Bâcleş. Primarul Lucian Coandă spune că le-a explicat oamenilor că excercitarea votului este un drept fundamental, la care nu trebuie să renunţe, indiferent de opţiunea lor.

„Eu consider că nu l-am făcut mare pe Aladin Georgescu. Părerea despre dumnealui mi-am exprimat-o de nenumărate ori în diverse medii. Am reușit să scot oamenii la vot din respect pentru partid, nu pentru domnul președinte Aladin Georgescu”, a declarat  Lucian Coandă, primarul comunei Bâcleș.

Lucian Coandă  este unul din primarii care i s-au opus pe faţă lui Aladin Georgescu. Ca o ironie a sorţii, tocmai aceştia l-au salvat de la dezastru pe preşedintele PSD Mehedinţi, pentru că judeţul nostru s-a clasat pe locul al şaselea pe ţară, în ceea ce priveşte rata de participare la referendum.

Drept răspuns la toate acestea, Aladin Georgescu a găsit de cuviinţă să-l înlăture pe Lucian Coandă din toate funcţiile deţinute în cadrul PSD. Toate acestea demonstrează că preşedintele PSD Mehedinţi este lipsit de intuiţie în privinţa celor care reprezintă un atuu pentru organizaţie pe care o conduce.

Aladin Georgescu a fost de negăsit pentru a explica motivele care au stat la baza înlăturării lui Lucian Coandă din funcţiile deţinute în Partidul Social Democrat. De asemenea, ne-am dorit să aflăm cum comentează rezultatele slabe obţinute la Orşova, dar şi la Vânju Mare, care este localitatea sa de baştină.