Salvator şi campion

Iubeşte sportul şi competiţia, iar prin natura profesiei a fost înzestrat să salveze vieţi. Este povestea unui pompier  de la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă din Mehedinţi, care din momentul în care s-a dedicat profesiei şi-a dorit să fie pregătit pentru orice provocare. Aşa că a început să facă sport, apoi totul a devenit o pasiune. Iar astăzi Ionuţ Lepădatu nu este doar un pompier destoinic, ci şi campion la concursurile de fitness la care participă.

Pentru Ionuţ Lepădatu sportul nu mai este doar o metodă de a fi într-o stare fizică bună în fiecare clipă, în misiunile pe care le are de îndeplinit. După ce timp ce cinci ani s-a pregătit asiduu, astăzi este pe punctul să devină un campion, cu multe medalii la gât.

Pentru tânărul pompier, profesia este la loc de cinste când vine vorba despre priorități. Tânărul spune că trăieşte satisfacţii aparte, atunci când ajută oamenii cărora le vine în ajutor, prin natura profesiei.

Ionuţ este un model pentru colegii săi, spune un fost ofiţer al ISU Mehedinţi, care a lucrat cu el mai mulţi ani.

Acum, Ionuţ Lepădatu se pregăteşte pentru Cupa Mondială la Fitness şi Culturim, care va avea loc la Cluj Napoca, luna viitoare.