S-AU MUTAT ÎN CASĂ NOUĂ

60 de locuinţe destinate închirierii, construite de Agenția Națională a Locuințelor, au fost recepţionate la sfârșitul lui decembrie, la Drobeta Turnu Severin. Noii chiriași au primit, astăzi, cheile de la noile case. Pentru ca lucrările să poată fi finalizate, iar tinerii să se poată muta în casă nouă a fost nevoie de multe insistențe, dar și de intervenția primarului Marius Screciu, întrucât firma, care trebuia să finalizeze construcția, a intrat în faliment și a abandonat lucrările.

60 de tineri din Drobeta Turnu Severin se vor muta în casă nouă. Ei au primit cheile de la noile apartamente în care vor locui de acum înainte. Spațiile locative au fost construite de către Agenția Națională a Locuințelor. Zeci de tineri au așteptat cu sufletul la gură acest moment.

Până în prezent, în municipiul Drobeta Turnu Severin, au fost finalizate, în total, 416 de apartamente în cadrul Programului ANL de construcţii de locuinţe pentru tineri, destinate închirierii, în amplasamentele din Zona Aluniş și Bulevardul Tudor Vladimirescu.