REZULTATELE SIMULĂRILOR, DEZBĂTUTE DE INSPECTORII ȘCOLARI

Rezultatele simulărilor examenelor naționale au reprezentat principalul subiect ale dezbaterilor ce au avut loc la ședința directorilor unităților de învățământ din Mehedinți cu inspectorii școlari. Au fost prezentate statistici privind notele obținute și li s-a cerut profesorilor să analizeze rezultatele cu părinții și elevii. În altă ordine de idei, inspectorii școlari s-au interesat și de modul în care a decurs prima etapă a înscrierilor la școală. 

La ședința directorilor unităților de învățământ din Mehedinți, rezultatele simulărilor au reprezentat tema principală a dezbaterilor. Inspectorul general, Mirela Pintea, a precizat faptul că notele obţinute la aceste simulări sunt foarte importante, întrucât ele reprezintă un punct de reper pentru examenele ce se vor susţine în vară.

Tot acum, s-a vorbit şi despre prima etapă a înscrierilor pentru clasa pregătitoare. Inspectorii au cerut directorilor o situaţie clară a locurilor rămase libere.Inspectorii au cerut directorilor să pregătească atent examenele naționale din vară.