REȚEAUA ORANGE, BLOCATĂ TIMP DE ORE ÎNTREGI

Rețeaua Orange a căzut, astăzi, în aproape toată țara. Și abonații din Mehedinți au fost afectați. Timp de ore întregi, a fost imposibilă comunicarea. Rețeaua mobilă în jurul jurul orei 15,00 și din acel moment nu au putut fi folosite telefoanele nici măcar pentru a suna. Într-un mesaj pe Facebook, compania spunea că o parte dintre clienți au dificultăți în accesarea serviciilor de voce și date, precum și a aplicațiilor Orange, din cauza “secționării multiple în rețeaua de fibră optică”.

Reţeaua Orange a picat, miercuri, după-amiază. Serviciile de voce şi date, precum si aplicatiile Orange au fost inaccesibile pentru clienţi din aproape toată țara. Mii de clienți din Mehedinți au fost afectați timp de ore întregi. Oamenii s-au îndreptat spre Centrele Orange din Drobeta Turnu Severin, speriați că au probleme cu propriile telefoane. Mulți au fost uimiți să afle că întreaga rețea picase. Blocajul a apărut în jurul orei 15,00. La un moment dat, clienții Orange au primit următorul mesaj.

Orange a anunțat, pe Facebook, că o parte dintre clienții companiei au dificultăți în accesarea serviciilor de voce și date, precum și a aplicațiilor.

“Momentan, o parte dintre clientii nostri intampina dificultati in accesarea serviciilor de voce si date, precum si a aplicatiilor Orange. Aceasta situatie se manifesta ca urmare a sectionarii multiple in reteaua de fibra optica. Colegii nostri din departamentul Tehnic lucreaza deja la remedierea problemei. Ne cerem scuze pentru neplaceri si iti multumim pentru intelegere. Revenim imediat ce avem noutati

Au anunţat reprezentanţii Orange România. Într-o oră de când compania a pus postarea în care dă un motiv pentru defecțiunea majoră s-au adunat aproape 1.000 de comentarii la postare. Mulți glumesc, alții spun că se vor abona la alți operatori, iar alții spun că este incredibil că totul durează atât de mult.