RAREȘ BOGDAN VINE LA SEVERIN

Rareș Bogadan și Ludovic Orban vor veni, joi, la Drobeta Turnu Severin. Anunțul a fost făcut de reprezentanții PNL Mehedinți, care au ținut să precizeze că aceștia se vor întâlni cu susținătorii lor. Rareș Bogdan va discuta cu severinenii, în zona Fântânii Cinetice, timp de o oră și jumătate. În schimb, președintele PNL, Ludovic Orban, se va întâlnii cu liderii liberalilor mehedințeni.

Cunoscutul jurnalist, Rareș Bogdan, cel care ocupă prima poziție pe lista Partidului Național Liberal pentru alegerile europarlamentare, va veni la Drobeta Turnu Severin, joi după-amiaza, pentru a se întâlni cu susținătorii săi. Reprezentanții PNL Mehedinți au anunțat că întâlnirea cu severinenii va avea loc în zona Fântânii Cinetice.

Tot joi, la Drobeta Turnu Severin, va veni și președintele PNL, Ludovic Orban, care va purta discuții cu liderii liberalilor mehedințeni.

Vizita celor doi liberali, la Drobeta Turnu Severin, se înscrie în seria întâlnirilor cu susținătorii pe care le parcurg mai toți candidații la un fotoliu de europarlamentar. Deocamdată, are loc depunerea listelor de candidați, dar turneele de promovare au început, deja.