PSD, ALĂTURI DE PENSIONARI

 

Reprezentanții PSD Mehedinți, alături de parlamentari, dar și de liderul PSD Drobeta Turnu Severin, Marius Screciu, s-au întâlnit, cu pensionarii social-democrați. Cu acest prilej, liderii PSD  au arătat că au fost respectate toate promisiunile din programul de guvernare și că, în continuare, pe lângă mărirea pensiilor, obiectivul îl constituie crearea unui „sistem de pensii stabil, solid, care să nu mai lase niciun pensionar în zona de sărăcie”.

Liderii social democrați din județul Mehedinți s-au întâlnit cu membrii organizației de pensionari. Le-au vorbit acestora despre programul de guvernare, dar și despre măsurile pe care PSD le-a luat pentru creșterea nivelului de trai în țară, și în special pentru pensionari.

Aladin Georgescu, președintele PSD Mehedinți, a arătat că, pe lângă mărirea punctului de pensie și a pensiilor minime, Partidul Social Democrat are și alte obiective.

În cadrul întâlnirii le-a fost prezentată pensionarilor și lista pe care partidul o propune pentru alegerile europarlamentare care vor avea loc pe 26 mai.

Liderul organizației PSD Drobeta Turnu Severin, Marius Screciu, le-a vorbit cu sinceritate celor prezenți despre ceea ce se întâmplă în aceste zile în țară și despre modul în care România este măcinată de ură politică.

Liderii PSD au mai arătat că au fost respectate toate promisiunile din programul de guvernare, că „PSD a fost, este și va fi partidul care susține fără ezitare o viață mai bună pentru toți românii.”