PSD, ALĂTURI DE OAMENI

Organizația municipală a Partidului Social Democrat s-a întâlnit cu alegătorii din Drobeta Turnu Severin. Alături de primarul Marius Screciu, au fost consilierii municipali, viceprimarul Cornel Folescu, dar membrii organizației severinene. Le-au explicat oamenilor care sunt motivele pentru care ar trebui să pună ștampila pe lista pe care PSD-ul o propune pentru alegerile europarlamentare, dar le-au explicat și măsurile pe care guvernul PSD-ALDE le-a luat pentru creșterea nivelului de trai în țară.  

Liderii organizației municipale a Partidului Social Democrat au prezentat severinenilor programul, dar și lista de candidați pe care partidul de guvernământ o propune pentru alegerile europarlamentare. Pe de altă parte, Marius Screciu, președintele PSD Drobeta Tunru Severin, a făcut apel la oameni să se prezinte la vot, indiferent de opțiunea politică pe care o au. Dreptul de a vota este unul fundamental într-o democrație, a mai spus Marius Screciu.

Lista PSD pentru alegerile europarlamentare este deschisă de ministrul Fondurilor Europene, Rovana Plumb. Ea este urmată de jurnalista Carmen Avram. Pe loc eligibile se află și un oltean, este vorba despre Claudiu Manda de la Craiova. PSD ocupă primul loc pe buletinul de vot pentru alegerile europarlamentare din data de 26 mai.