PROIECTE PENTRU DEZVOLTAREA COMUNEI BRANIŞTEA

Localitatea Braniştea se modernizează datorită fondurilor europene.  Prin Programul de Cooperare Transfrontalieră România-Bulgaria, s-au achiziționat o autospecială pentru stingerea incendiilor, un buldoexcavator și un tractor cu remorcă, dar şi alte echipamente care să uşureze viaţa cetăţinilor.  Pentru accesarea acestor fonduri, Consiliul Județean Mehedinţi a sprijinit din toate punctele de vedere administrația locală.  

Peste 320 000 euro a investit administrația comunei Braniștea pentru achiziţionarea unei autospeciale pentru stingerea incendiilor, un buldoexcavator și un tractor cu remorcă. La toate acestea se adaugă un plug de zăpadă, 10 costume de pompieri și 10 stingătoare. Fondurile au venit prin Programul de Cooperare Transfrontalieră România-Bulgaria.

Pentru ca fondurile europene să fie accesate de administrația comunei Braniştea, Consiliul Județean Mehedinţi a sprijinit comuna din toate punctele de vedere.

În prezent, în comuna  Braniştea  se modernizează drumurile locale, iar  primarul a confirmat faptul că  următoarele lucrări de modernizare vor fi legate de iluminatul public.