PROIECTE DE MODERNIZARE PENTRU SPITALUL JUDEŢEAN

Starea spitalului județean de urgență s-a aflat în dezbaterea colegiului prefectural. S-a discutat despre situația actuală, dar și despre viitoarele proiecte ce vizează modernizarea și extinderea unității sanitare. Prefectul Nicolae Drăghia a apreciat activitatea actualului manager, dar a ținut să să discute și despre modul greoi în care se desfășoară lucrurile la secția de medicină legală.

Spitalul județean de urgență va intra într-un amplu proces de modernizare ce vizează extinderea unității, dar nu numai. Un  heliport şi o nouă unitate de primiri urgenţe sunt cele două proiecte ambițioase, despre care managerul spitalului a vorbit în cadrul ședinței de colegiu Prefectural. Victor Maliborschi a ținut să precizeze că la finanţarea acestor proiecte va contribui şi Consiliul Judeţean.

Proiectele de modernizare a spitalului județean sunt din ce în ce mai multe, după cum a remarcat şi prefectul Nicolae Drăghiea. Acesta a ținut să aprecizeze activitatea managerului Victor Maliborschi pe care l-a felicitat pentru implicarea sa. Totuși, Nicolae Drăghiea a remarcat că activitatea la una din secții, mai exact cea de medicină legală, se desfășoară ceva mai greoi.

La finalul ședinței Colegiului Prefectural, managerul Spitalului Judeţean a precizat că proiectele de modernizare constituie un factor important în recrutarea şi colaborarea cu medicii rezidenţi din alte oraşe care doresc să profeseze în Mehedinţi.