PROGRAM PENTRU AMENAJAREA ȘI EXTINDEREA LOCURILOR DE JOACĂ

Locurile de joacă de pe spaţiul public, din Drobeta Turnu Severin, pot deveni cu uşurinţă capcane pentru copii. Multe dintre acestea au început să se degradeze, iar cei mici se pot răni. Investițiile au ocolit constant aceste spații care au nevoie de reparații, dar și de extindere. Așa se face că primarul Marius Screciu intenționează să dezvolte un program  privind modernizarea, extinderea și amenjarea unor spații de joacă noi la Drobeta Turnu Severin.  

Multe spații de joacă din Drobeta Turnu Severin sunt degradate și nu sunt sigure pentru copii. Părinții își doresc să existe investiții ale municipalități și de aceea, programul gândit de primarul Marius Screciu pentru modernizarea și extinderea acestora li se pare mai mult decât oportun.

Primarul Marius Screciu a anunțat că în acest moment muncipalitatea are un plan de investiții masive în acest domeniu.Municipalitatea are în plan extinderea și reabilitarea unui număr de 15 de locuri de joacă. De asemenea, se vor construi alte 15 noi locuri de joacă sigure și moderne pentru copii.