PROGRAM DE ZILELE SEVERINULUI, LA CETATEA MEDIEVALĂ

Ateliere de pictură medievală și confecționar eproduse hand made, lansare de carte, concerte de muzică populară și de operă! Sunt doar câteva dintre activitățile care se vor organiza în cadrul zilelor Severinului la cetatea medievală a Severinului și la Castelul Artelor.

Activitățile dedicate ediției 2019 a zilelor Severinului care urmează se se organzize la cetatea medievală vor debuta vineri, cu ateliere de pictură medievală și de confecționare produse hand made. Sâmbătă la ora 12:00  va avea loc lansarea cărții ”Șeriful”, iar de la ora 16:00 ansamblurile Prietenii lui Zorba și Mlădițe, dar și grupul vocal ”Floare albastră ” vor prezenta un spectacol de cântece și dansuri grrecești.

Evenimentele vor continua și pe parcursul zilei de duminică. Punctul culminant va fi concertul susținut membrii operei române din Craiova. Evenimentul va avea loc în sala de spectacole a palatului culturii ”Teodor Costescu”. Intrarea este liberă și se face pe bază de invitație după principiul ”primul venit, primul servit”. invitațiile se pot obține la sediul direcției din incinta cetății medievale a severinului, strada portului nr. 5.