PROBLEMELE MEHEDINȚIULUI, ÎN DEZBATERE LA PREFECTURĂ

Problemele Mehedințiului s-au aflat, din nou, în dezbaterea Colegiului Prefectural. De data aceasta, pe ordinea de zi, s-a aflat situația drumurilor județene și naționale, după încheierea sezonului rece, dar și chestiuni legate de sănătatea populației. Tot acum, reprezentanții DSV au anunțat că de joi se va autoriza și târgul de la Orșova pentru tăierea mieilor.

Situația drumurilor județene și naționale, precum și starea de sănătate a populației s-au aflat între temele dezbătute în cadrul ședinței Colegiului Prefectural. Tot acum, s-a anunțat faptul că lângă târgurile Veterani și Cerneți, de joi va fi autorizat și cel de la Orșova. În ceea ce privește starea de sănătate a populației, autoritățile au cerut mai multă implicare din partea mediatorilor sanitari.

Starea drumurilor județene și naționale după încheierea sezonului rece a fost dezbătută intens.  Prefectul Nicolae Drăghiea a ținut să atragă atenția reprezentanților drumurilor naționale cu privire la problemele existente pe tronsonul cuprins între Drobeta Turnu Severin și Orșova.

Prefectul Nicolae Drăghiea a reamintit tuturor celor prezenți că este nevoie de implicare pentru ca instituțiile pe care le reprezintă să funcționeze la capacitate maximă. Următoarea ședință de Colegiu Prefectural va avea loc în luna mai.