PROBE DE APTITUDINI PENTRU VIITORII DASCĂLI

Probe de aptitudini pentru viitorii dascăli. Colegiul Naţional Pedagogic ,, Ştefan Odobleja’’ îi aşteaptă  la înscriere pe elevii  de clasa a 8-a care doresc să doresc urmeze cariera didactică. Probele de aptitudini vor avea loc joi, 16 mai, începând de la ora 07:00 dimineaţa. Elevii vor susţine toate cele patru probe în aceeaşi zi.

Elevii de clasa a 8-a care vor să urmeze să devină cadre didactice și intenționează să urmeze cursurile Colegiului Național pedagogic Ștefan Odobleja sunt așteptați să susțină probele de aptitudini. În urma înscrierilor ce au loc în perioada 13-14 mai, aceştia vor avea de trecut prin patru probe, care le vor pune la încercare aptitudinile artistice, sportive, dar şi lingvistice. Candidații vor ave ade susținut patru probe, ce se vor desfăşura în data de  16 mai, începând de la ora 7 dimineaţa.

Pentru proba sportivă, elevii să aibă echipamentul necesar pentru susținerea acesteia. În schimb, pentru proba abilităţilor lingvistice aceştia vor avea de pregătit un text liric sau epic pe care îl vor prezenta în faţa comisiei.

Pentru probele de aptitudini ce se vor desfăşura la Colegiul Naţional Pedagogic ,, Ştefan Odobleja’’, elevii vor menţiona pe fişa de înscriere specializarea la care doresc să susţină aceste competenţe .