Pro România, pregătiri pentru lansarea judeţeană

Lideri centrali ai Partidului Pro România au fost, astăzi, prezenți la Drobeta Turnu Severin. Nicolae Bănicioiu, fost ministru al Sănătății în guvernarea Ponta, s-a întâlnit, aici, cu liderii filialelor Pro România din Mehedinţi. Bănicioiu a vorbit despre stadiul pregătirilor pentru abordarea viitoarelor alegeri și a anunțat că partidul trebuie să lase în urmă metehnele vechilor baroni, imagine de care trebuie să se îndepărteze.

Liderii centrali ai Pro România au avut o primă întâlnire în Mehedinți cu filiala județeană a formațiunii politice. Nicolae Bănicioiu, prim-vicepreședintele formațiunii politice, a vorbit despre obiectivele următoare ale partidului. Bănicioiu a spus că porțile sunt deschise, dar nu pentru oricine și în orice condiții.

Pe de altă parte, liderii Pro România consideră că cel mai important atu al noii formațiuni politice o reprezintă tocmai guvernarea Ponta, timp în carețara a avut creștere economică.

Pe de altă parte, România are nevoie în continuare de dezvoltare pentru a-și asigura un viitor bun.

În Mehedinți, Pro România are filiale în aproape toate localitățile județului. În 4 decembrie,va avea loc lansarea oficială a formațiunii politice. La eveniment, va participa și Victor Ponta, președintele partidului.