PRINȘI CU DROGURI ÎN TRAFIC

 

Cinci tineri au fost prinși în trafic având droguri la ei. În urma analizelor s-a constat că tocmai cel care conducea mașina consumase stupefiante. Polițiștii au extins cercetările și au descoperit că doi dintre tinerii aflați în mașină tâlhăriseră în urmă cu câteva zile o bătrână care se îndrepta spre Centrul de Oncologie din zona blocurilor ANL.

Cei cinci tineri se aflau într-un autoturism, când au fost opriți în trafic de polițiști. Asupra a doi dintre ei, oamenii legii au descoperit droguri. În urma analizelor s-a constatat că tocmai șoferul consumase substanțe interzise.

 

 

Polițiștii au extins cercetările și au descoperit că doi dintre tinerii aflați în mașină tâlhăriseră o femeie care se îndrepta spre Centrul de Oncologie, în zona blocurilor ANL.

 

 

 

Bunurile sustrase au fost restituite, cu excepția telefonului mobil pe care cei doi l-au vândut. În cazul lor, s-a dispus continuarea urmăririi penale pentru săvârșirea  infracţiunii  de tâlhărie calificată. De asemenea, față de tânărul aflat la volanul mașinii s-au întocmit acte premergătoare pentru conducerea autoturismului sub influența stupefiantelor.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ceea ce este deosebit de grav este faptul că în ultimele două zile, polițiștii au depistat în trafic mai mulți tineri asupra cărora s-au găsit droguri.