PREȚURI EXAGERATE PENTRU CĂLDURĂ

800 de lei căldura pe lună pentru un apartament cu două camere! Asta, în timp ce unii dintre vecini plătesc doar 400 de lei pentru un apartament cu trei camere! Nemulțumirea a juns și pe masa primarului Marius Screciu în cadrul audiențelor săptămânale.

Situație revoltătoare la o asociație din Drobeta Turnu Severin, acolo unde unora dintre locatari le-au venit facturi și de 800 lei pe lună pentru un apartament cu două camere. Toate acestea spun ei, în timp ce alți vecini au plătit suma pe jumătate pentru apartamente cu trei camere. Problema a sjuns și în atenția primaurlui Marius Screciu, în cadrul ședinței săptămânale de audiențe.

Imediat,au fost convocați la primărie cei repsonsabili cu controlul și îndrumarea asociațiilor de proprietari, cărora le-a fost prezentată problema.

Nu este pentru prima dată când situații revoltătoare sunt reclamate de locatarii de la blocuri. Acesta este de fapt și motivul pentru care primarul Marius Screciu va semna zilele acestea un contract de colaborare cu reprezentanții corpului experților contabili pentru verificarea activității economice a asociațiilor de proprietari.

Primarul Severinului, Mariu Screciu, a precizat că vor fi verificate cu prioritate acele asociații de locatari unde au fost reclamate nereguli.