PREGĂTIRI PENTRU PAȘTE LA BĂILE HERCULANE

Locaţii tot mai luxoase, posibilităţi de relaxare multiple, petreceri garnisite cu preparate tradiţionale, pisaje uimitoare şi o panoramă unică asupra masivului Domogled. Sunt doar câteva dintre propunerile pe care proprietarii de hoteluri şi pensiuni din Băile Herculane le fac celor care le vor trece pragul de Paște. Cum grija turiştilor nu o mai au, pentru că pachetele sunt aproape vândute, le-a mai rămas doar să pună la punct toate detaliile pentru a le face oaspeţilor o vacanţă reuşită.

În acest hotel de patru stele, centrul SPA abia a fost modernizat, pentru ca oaspeţii să fie primiţi în cele mai bune condiţii. 70 % din capacitatea hotelului este ocupată, iar de Paşte, petrecerea va ţine până la 1 Mai. Va fi un mix între tradiţional şi modern, din care nu vor lipsi  bucatele preferate de români.

Mergem într-un alt hotel de patru stele, unde oferta de Paşte este la fel de generoasă.  Şi aici spaţiul destinat relaxării este la  înălţime, iar pentru bucatele de pe masa de Paşte gazdele s-au gândit pe lângă bunătăţile bucătăriei noastre şi la surprize culinare franţuzeşti.

Locurile sunt ocupate şi în această pensiune, de unde de pe geam, din cameră, aveţi peisaje unice şi o privelişte superbă asupra masivului Domogled .Proprietarii au doar grija să pună la punct ultimele detalii pentru a-şi primi turiştii în cele mai bine condiţii.

Când vine vorba de tarife, acestea pornesc de la 80 de lei în pensiunile care vă oferă doar cazare şi depăşesc 3000 de lei în hotelurile de patru stele.