Prefectul, atacat de consilierul președintelui

Într-o postare pe facebook, la adresa reprezentantului Guvernului în teritoriu se aduc tot felul de acuze, formulate într-un mod suburban. În replica, prefectul cere intervenția organelor de ancheta și sugerează că în spatele acestor postări ar sta, de fapt, interesele politice ale președintelui Consiliului Județean.

Prefectul județului și un parlamentar PSD, atacați de un consilier al președintelui Consiliului Județean. Pe o rețea de socializare, prefectul Nicolae Draghiea este acuzat că ar fi atacat în contencios administrativ o hotărâre de Consiliu Județean prin care se alocau bani către arbitri din Mehedinți. Lucru total neadevărat, după cum spune prefectul, cel care a cerut doar lămuriri suplimentare, bănuind ca sunt niște interese ascunse în spatele acestei hotărâri.

Interesant este ca cel care îi aduce acuzații reprezentantului Guvernului în teritoriu este nimeni altcineva decât consilierul președintelui Consiliului Județean. Alin Ghiciulescu, pe numele lui, îl consiliază pe președintele PSD, este consilier PNL la Hinova, dar și arbitru de fotbal. Așa că în această cauză, există și un interes direct, astfel încât prefectul acuza presiuni la adresa sa și cere intervenția organelor de anchetă.

În aceeași postare pe facebook este atacat și deputatul PSD de Mehedinți, Alina Teiș. Cu un limbaj suburban și trivial, aceasta este acuzată de tot felul de inepții, fără nicio legatură cu realitatea.

Alin Ghiciulescu a ajuns să lucreze în Consiliul Județean după o serie de atacuri, de asemenea, suburbane, la adresa familiei președintelui Consiliului Județean. A urmat și o serie de plângeri penale, după care totul s-a oprit brusc, iar Ghiciulescu a ajuns să figureze pe statul de plată al Consiliului Județean. Tot din acel moment, adversarii lui Aladin Georgescu au început să fie atacați sistematic pe facebook și calomniați cu tot felul de minciuni și invective.