PORŢI DESCHISE LA ŞCOALA “ALICE VOINESCU”

Înscrierile pentru clasa pregătitoare sunt în toi. La Școala Alice Voinescu, din Drobeta Turnu Severin, sunt puse la dispoziție 100 de locuri. Pentru ca părinții să facă alegerea în cunoștință de cauză și să poată solicita toate amănuntele pe care le doresc, dascălii de aici au organizat o zi a porților deschise. Așadar, miercuri, 6 martie, învățătorii claselor a patra, care vor prelua clasele pregătitoare de la toamnă stau la dispoziția tuturor celor interesați, pentru a le prezenta școala și pentru a răspunde la întrebări.

Înscrierile pentru clasa pregătitoare au început, deja, astfel că părinţii au căror copii vor merge, din toamnă, la școală, caută ce amai bună soluție pentru copiii lor.  Printre cele mai căutate şcoli din Drobeta Turnu Severin  este Școala,, Alice Voinescu ’’. Aici, sunt puse la  dispoziţie, pentru anul şcolar 2019-2020, 100 de locuri pentru clasa pregătitoare. Cererile nu au întârziat să apară. În două zile, s-au înregistrat aproape 40 de dosare.

 De asemenea, pentru le oferi părinţior o imagine cât mai exactă cu privire la mediul în care vor învăţa cei mici , miercuri, 6 martie, la Școala ,, Alice Voinescu ’’  va avea loc ,, Ziua Porţilor Deschise ’’.

Şcoala Alice voinescu este una dintre cele mai cautate şcoli din Drobeta Turnu Severin datorită performaţelor obținute de-a lungul timpului, dar și pentru numărul mare de elevi care ajung la cele mai prestigioase licee din oraş.

Validarea cererilor-tip de înscriere la unitatea de învățământ la care părinții solicită înscrierea copiilor, se va face până la data de 25 martie 2019.