PONTA A VENIT ÎN MEHEDINȚI

Fostul premier Victor Ponta, actualul președinte al partidului Pro România, s-a aflat, astăzi, în Meheidnți unde a participat la o întâlnire cu liderii organizațiilor locale ale formațiunii politice pe care o conduce. Victor Ponta a lansat critici dure la adresa programului de guvernare. Pe de altă parte, Ponta a spus că partidul pe care îl conduce este pregătit pentru prima confruntare electorală a acestui an și anume alegerile europarlamentare.

Liderii Pro România, Victor Ponta și Daniel Constantin, au venit la Drobeta Turnu Severin pentru a se întâlni cu membrii organizațiilor locale din Mehedinți. În cadrul reuniunii care a avut loc la sediul Pro România Mehedinți, au fost abordate teme organizatorice cu privire la alegerile europarlamentare. De asemenea, s-au adus și critici dure la adresa programului de guvernare.

Pe de altă parte, Victor Ponta a acuzat așa-numita taxă pe lăcomie recent introdusă de Guvern. Ponta a spus că o astfel de taxă nu va face decât să împovăreze românii, care vor fi nevoiți să plătească taxe mai mari.

Referitor la alegerile prezidenţiale din acest an, Victor Ponta a precizat că este dispus să lase la o parte orgoliile şi să susţină un candidat care se va desprinde de Liviu Dragnea, făcând referire la Călin Popescu Tăriceanu sau la Corina Creţu. Cât despre o posibilă candidatură a sa la prezidențiale, a spus că este exclusă.