PLOAIE, DAR VOIE BUNĂ LA SĂRBĂTOAREA LILIACULUI

Sute de mehedințeni și nu numai au înfruntat  ploaia pentru a se bucura de spectacolul de culoare oferit de Pădurea de Liliac de la Ponoarele, dar și de concertele de muzică populară susținute de artiștii locali pe scena amplasată în apropiere. Duminică, a avut loc o nouă ediție a Sărbătorii Liliacului, și chiar dacă vremea nu a ținut cu organizatorii, evenimentul a fost și de data aceasta unul reușit.

Ploaia și temperaturile scăzute nu i-au speriat pe mehedințenii dornici de distracție! Îmbrăcați cu haine groase, înarmați cu umbrele și pelerine de ploaie, ei au venit în pădurea de liliac pentru a se bucura de spectacolele de muzică populară, dar și de bunătățile comercianților.

La datorie au fost și jandarmii mehedințeni care s-au asigurat că participanții la eveniment sunt în siguranță și că nimic nu le strică distracția.

Prezenți la eveniment cu un stand special au fost și reprezentanții Muzeului Regiunii Porților de Fier. Ei au expus celor veniți la ediția 2019 a sărbătorii liliacului, povestea scoarței unirii.

Sărbătoarea liliacului este una dintre cele mai longevive sărbători câmpenești care se organizează în județul Mehedinți. Evenimentul este menit să pună în valoare frumusețile zonei și anual atrage un număr mare de vizitatori.