Platforma România 100 are filială în Mehedinți

România 100, inițiativa civică a fostului premier, Dacian Cioloș, are grup de susținere și în Mehedinți. În acest moment, filiala nu are încă un sediu pentru desfășurarea activității, dar înscrieri se pot face pe pagina de facebook, România 100 Mehedinți. SCoordonatorii Platformei 100 sunt Sorin Popescu și Luigi Brîndușescu.
O nouă inițiativă civică în Mehedinți. Este vorba despre un grup de susținere și coordonare a inițiativei România 100, lansate de fostul premier, Dacian Cioloș, s-a constituit recent și la nivelul județului Mehedinți. Coordonatorii locali ai filialei România 100 sunt Sorin Popescu și Luigi Brîndușescu.
Comunitățile Locale România 100 se pot înființa la inițiativa cetățenilor, cu suportul platformei naționale România 100, iar în plan local, Comunitatea Locală RO 100 Mehedinți își oferă sprijinul pentru astfel de inițiative în toate localitățile județului Mehedinți. Prima acțiune a platformei România 100 în județul Mehedinți va avea loc în acest sfârșit de săptămână când se vor strânge semnături pentru inițiativa „Oameni noi în politică”.
Platforma îşi are rădăcinile în valorile şi principiile Manifestului România 100 propus partidelor politice de fostul premier Dacian Cioloş, în toamna anului 2016. Preşedintele platformei România 100 a anunţat că din acest grup se va desprinde un partid politic, care va deschis la colaborarea cu opoziţia.