PESTE 300 DE URGENȚE MEDICALE ÎN PERIOADA PAȘTILOR

Opt accidente rutiere, o sinucidere, zeci de cazuri de intoxicațșii cu droguri, dar și excese alimentare! Acestea sunt doar o parte dintre urgențele la care au fost solicitați în perioada sărbătorilor pascale, medicii de pe ambulanțe. În total, aceștia au fost prezeți la peste 300 de solicitări primite pe numărul unic d eurgență 112.

Puțin peste 300 de mehedințeni au avut nevoei de îngrijiri medicale în perioada sărbătorilor pascale. În această perioadă în județ au avut loc opt accidente rutiere, în urma cărora o persoană și-a pierdut viața, iar mai mulți pasageri din mașinilșe implicate înb accidente aua vut nevoei de îngrijiri medicale.Foarte puțini dintre mehedințenii care au cehmat ambulanța au ajuns pe mâna medicilor din cauza consumului exagerat de alimente sau alcool, semn că au înțeles ce înseamnă consumul moderat.

 

În perioada sărbătorilor, pare să se adâncească depresia, iar mai multe persoane au încercta să își încheie socotelile cu viața, iar mai multe persoane au căutat fericirea în etnobotanice și au ajuns pe patul de la urgențe.

Pentru că zilele libere nu s-au terminat, medicii au o serie de recomandări pentru a menține numărul problemelor de sănătate cât mai scăzut: cumpătare în alimentație, consum moderat de alcool şi evitarea aglomerației.