PARTENERIAT PENTRU DEZVOLTAREA SEVERINULUI

Propunerea vine din partea cleor mai importanți reprezetanți ai adminsitrației locale și județene. Marius Screciu și Aladin Georgescu au hotărât să încheie un acord al cărui principal obiectiv îl reprezintă finanțarea de la bugetul consiliului județean a proiectelor de investiții promovate de primăria municipiului Drobeta Turnu Severin.

Municipiul Drobeta Turnu Seveirn este copleșit de numărul extrem de mare de autoturisme, lucru ce a impus administrației locale identificarea unor noi soluții pentru extinderea și amenajarea de noi locuri de parcare. Doar în zona cartierului ANL s-au amenajat peste 200 de spații destinate parcării autoturismelor.

Pe de altă parte, se caută în continuare soluții pentru extinderea locurilor de parcare, iar președintele Consiliului Județean Mehedinți a precizat că în baza unui partneriat, între primărie și instituția pe care o conduce, se poat aloca sume de bani necesare susținerii proiectelor de dezvoltare și amenajare a domeniului public propuse de reprezentnații primăriei Drobeta Turnu Severin.

Suma care urmează să fie alocată de la bugetul Consiliului Județean Mehedinți în vederea susținerii proiectelor de investiții ale primăriei severinene urmează să fie stabilită după aprobarea bugetului instituției.