PARCOMETRELE NU SUNT PESTE TOT

Atenţie, şoferi! Parcometrele nu sunt peste tot. Deşi  parcarea cu plată a intrat în vigoare,  aparatul care asigură tichetul de parcare nu este disponibil pentru toate zonele din oraş unde  a fost introdusă parcarea cu plată. De exemplu, şoferii care doresc să parcheze în zona străzilor Orly şi Călugăreni, trebuie să achite taxa prin SMS ori cu ajutorul aplicaţiei TPARK.

Plata pentru locul de parcare a intrat în vigoare în mai multe zone ale Severinului, dar nu peste tot au fost instalate parcometre.  

 Așadar, şoferii care parchează în zona străzilor Orly şi Călugăreni vor plăti prin intermediul aplicaţiei TPARK sau prin SMS. Autoritățile spun că în perioada următoare vor fi amplasate parcometre în toate zonele unde există parcare cu plată.

Parcarea mașinii costă 2 lei pe oră şi se realizează simplu și rapid cu ajutorul aplicaţiei TPARK ori a parcometrului. De asemenea, plata se mai poate face prin  SMS la numărul 7420 în care se menționează codul aferent zonei de parcare și numărul de înmatriculare al mașinii parcate.