PARCARE CU PLATĂ ÎN CENTRUL SEVEIRNULUI DIN DATA DE 2 APRILIE

Odată cu data de 2 aprilie, parcarea în centrul municipiului Drobeta Turnu Severin se va face doar după plata unei sume care se poate achita prin SMS, dar și prin parcomat. Parcarea publică cu plată va funcționa în baza unui orar prestabilit, în zilele lucrătoare ale săptămânii, fără plata vreunei taxe în zilele de sâmbătă și duminică. Totodată, rivernaii, au posibilitatea închieirii unui loc de parcare în zona centrală contra unei sume de 180 lei pe an, iar cei care doresc să aibă loc permanent de parcare în centrul orașului, pot achiziționa un abonament în valoare de 560 lei pe lună.

Parcarea mașinii în centrul Severinului va costa 2 lei pe oră. Plata parcării se realizează simplu și rapid prin expedierea unul SMS la 7420 în care se menționează codul aferent zonei de parcare și numărul de înmatriculare al mașinii parcate.

Regulamentul de parcare conține și amendamente. Este vorba de plata unui abonament de 180 de lei pe lună, pentru riverani. Contra acestei sume, ei au dreptul să își parcheze mașina pe strada de reședință, pe orice loc liber. Există de asemnea și posibilitatea plății unor abonamente anuale pentur cei care doresc să își parcheze mașina în zonele delimitate.

Parcare cu plată va fi în zona palatului administrativ, pe străzile Smîrdan/Cicero, Smîrdan, Th. Costescu, I.G. Bibicescu, Alex. Bărcăcilă, Unirii/Smochinului, Bărcăcilă/Dr. Saidac, Averescu/Horia, Horia/Unirii, Averescu/Numa Pompiliu, Saidac/Horia, Smîrdan/Rahovei, Averescu/Traian. De asemenea va fi parcare cu plata și în zona Pieței Mircea, unde parcarea cu plată se va menține și în zilele de sâmbătă și duminică.