PARCARE CU PLATĂ ÎN CENTRUL ORAŞULUI

Începând de astăzi 2 aprilie 2019 municipiul Drobeta Turnu Severin se alătură orașelor în care șoferii îşi vor plăti locul de parcare. Astfel în centrul oraşului parcarea se va face doar după plata unei sume care se poate achita prin SMS, dar și prin parcomat. În perioada acesta în zona centrală, dar şi în alte zone ale oraşului se vor realiza campanii de informre cu privere la locul şi modul în care se va pune în aplicare parcarea cu plată.

2 lei pentru pentru un loc de parcare. Odată cu data de 2 aprilie, şoferii severineni vor putea parca în zona centrală a oraşului,  doar dacă plătesc. Parcarea mașinii în centrul Severinului va costa 2 lei pe oră şi se va realizeaza simplu și rapid printr-un  SMS la 7420 în care se menționează codul aferent zonei de parcare și numărul de înmatriculare al mașinii parcate. Şoferii văd cu ochi bun acest lucru, întrucât nu mai sunt nevoiţi să aştepte minute bune pentru eliberarea unui loc de parcare.

Locul de parcare în zona centrală se va plăti pentur mașinile care staționează în acesată zonaă în intervalul 8:166. În afara acestor ore, parcarea este gratuită. Obligativitatea plății locurilor de parcare se menține în zona pieței Mircea.