Ornamente speciale pentru sărbători

Mai sunt câteva săptămâni până la sărbătorile de iarnă, iar febra cumpărăturilor a început deja. Startul a fost dat de Moș Nicolae, care a dat iama prin magazine. Și severinenii s-au lăsat cuprinși de frenezia sărbătorilor. La mare căutare anul acesta sunt aranjamentele florale de iarnă pentru masa de Crăciun.

Pe lângă florile pe care le dăruim la aniversări și în momente speciale din viaţa fiecăruia sau pur şi simplu din dragoste, mai nou, se acordă o atenţie specială meselor festive din perioada sărbătorilor.

Aranjamentele pentru mesele festive de sărbători sunt alese cu mare grijă de către florări, care spun că acestea trebuie realizate după gusturile clienţilor.

Indiferent de sezon, florarii spun că se străduiesc să pună la dispoziția clienților marfă diversă. Totuși, cei care doresc flori mai rare sau care nu sunt de sezon, trebuie să știe că timpul necesar pentru onorarea comenzii este de aproximativ o săptămână.

De Sfântul Nicolae, florăriile sunt luate cu asalt, pentru că un buchet de flori poate reprezenta un cadou cu gust.  În România, aproximativ 800 de mii de persoane îşi serbează onomastica de Sfântul Nicolae.